Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس توضیحاتی را در مورد علل ایجاد ابهام در امتیازات جانبازان زیر ۲۵ درصد ارائه داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در پاسخ به تذکر محمدقسین عثمانی نماینده مردم بوکان مبنی بر اشتباه هیئت رئیسه در قرائت بندی از لایحه برنامه ششم در خصوص ایثارگران گفت: کمیسیون تلفیق برنامه بیشترین اهتمام را برای ایثارگران و خانواده شهدا داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده نیز مسئول کمیته ایثارگران بودم و آنچه در کمیته مطرح شد همگی در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید. یک عبارت وجود داشت که براساس آن ۲۵ درصد از سهمیه دانشگاه به جانبازان زیر ۲۵ درصد هم داده شود. این موضوع در کمیته ایثارگران و در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید. ما ۵ درصدی هم گذاشته بودیم برای رزمندگان زیر ۳۰ ماه، وقتی به صحن مجلس آمد آقای دکتر قاضی زاده دبیر هیئت رئیسه و آقای رضایی معاونت قوانین مجلس ابهام داشتند که این موضوع چیست؟

امیرآبادی اظهار داشت: این عبارت مقداری نامفهوم بود. برای رفع ابهام ۲۵ درصد حذف شد که این بند را آقای قاضی زاده خواندند و من آن را قرائت نکردم و نمایندگان به آن رأی دادند و تبدیل به قانون شد.

براین اساس رزمنده بالای ۶ ماه فرزندش از سهمیه ۵ درصد استفاده می کرد اما فرزند جانباز زیر ۲۵ درصد نمی توانست از سهمیه ای استفاده کند.

وی افزود: مقرر شد قانون در مورد رزمندگان زیر ۲۵ درصد با هماهنگی کمیسیون و هیئت رئیسه اصلاح شود تا فرزندان رزمندگان زیر ۲۵ درصد بتوانند از سهمیه ۵ درصد استفاده کنند و وارد سهمیه ۲۵ درصد هم بشوند. به عبارت دیگر در مرحله اول ۵ درصد و در مرحله دوم ۲۵ درصد امتیاز به آنان داده شد.

نماینده مردم قم اظهار داشت: طرح دو فوریتی که ارائه شد نیز در راستای رفع ابهام این مسئله است. بنابراین در حال حاضر رزمندگان بالای ۶ ماه و جانبازان زیر ۲۵ درصد، دارای ۵ درصد سهمیه هستند و با تنقیح قوانین که لیست بلندبالایی بود، کمکی به رزمندگان زیر ۲۵ درصد شد.

در ادامه حمیدرضا حاج بابایی رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم در این خصوص گفت: پس از ارائه لایحه برنامه ششم به مجلس مقرر شد که جانبازان زیر ۲۵ درصد نیز از امتیازات جانبازان زیر ۲۵ درصد برخوردار شوند.

حاج بابایی در صحن مجلس نمی دانم چرا این جمله حذف شد. همان زمان در نامه مکتوب به این موضوع اعتراض کردم. ۴۰۰ هزار ایثارگر این موضوع را پیگیری می کنند.

وی با بیان اینکه ارائه طرح دوفوریتی برای این موضوع عاقلانه نیست، تصریح کرد: شورای نگهبان این طرح را رد می کند، لذا باید جمله ای که حذف شده بود در مجلس قرائت شود و اگر نمایندگان رأی دادند به شورای نگهبان ارسال شود.

در ادامه علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت گفت: کاری که شما می فرمائید عملی نیست زیرا قانون برنامه ششم توسعه بسته شده است. باید این مشکل در قالب ارائه طرح حل شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای را با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور نمایندگانی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور اقتصادی و دارایی، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان ثبت احوال، سازمان هدفمند‌سازی یارانه‌ها، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی (فراجا)، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شورای اجرایی فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برگزار نمود.

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره‌ی مصوبات این جلسه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: در مورد اطلاعات تخلفات رانندگی، مقرر شد فراجا همکاری لازم برای ارائه اطلاعات سوابق نوع و حجم تخلفات رانندگی را به پایگاه داده اعتباری داشته باشد تا در مراحل بعدی در تهیه گزارش‌های اعتباری مورد استفاده قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ در ادامه افزود: مطابق اظهارات نماینده بانک مرکزی، اطلاعات «دهک‌بندی توسط وزارت رفاه»، «محکومیت مالی توسط قوه قضائیه» و «استعلام اعلام رضایت اعتبارسنجی کاربر توسط سازمان فناوری اطلاعات» به پایگاه داده اعتباری ارائه شده است، اما سرویس‌های اطلاعاتی فوق، بسیار ناپایدار بوده و زمان پاسخ دهی بالا است؛ که این امر منجر به اختلال در ارائه گزارش‌های اعتباری خواهد شد. در این خصوص مقرر شد دستگاه‌های وزارت رفاه، قوه قضائیه و سازمان فناوری اطلاعات همکاری لازم برای رفع مشکل ناپایداری و زمان پاسخ‌دهی را ظرف مدت حداکثر یک ماه صورت دهند.

خضریان همچنین گفت: اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی شامل «استعلام بیمه کارگاهی، جمع سابقه بیمه، سابقه بیمه پردازی و بدهی بیمه کارگاهی» توسط سازمان تأمین اجتماعی در بستر GSB پیاده سازی شده است. این سازمان، ارائه رمز برداشت اطلاعات را منوط به امضای توافق‌نامه محرمانگی (NDA) کرده است. به گفته دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، امضای توافق‌نامه، خارج از مصوبات کارگروه تعامل‌پذیری خلاف قانون است و نباید انجام گیرد. مقرر شد در اسرع وقت (نهایاتا ظرف مهلت یک هفته)، سازمان تأمین اجتماعی اجازه برداشت اطلاعات به پایگاه داده اعتباری را صادر کند.

خضریان درباره‌ی ارائه اطلاعات توسط سازمان ثبت احوال گفت: سازمان ثبت احوال سرویس‌های مرتبط با تاریخچه‌ی محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار را ظرف مدت یک ماه در اختیار پایگاه داده اعتباری قرار دهد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ در ادامه افزود: در مورد گمرک، اطلاعات اظهارنامه گمرکی و داشتن بدهی گمرکی به بانک مرکزی ارائه شده است. سرویس اطلاعات قاچاق حداکثر تا دو هفته آینده در بستر GSB به بانک مرکزی ارائه خواهد شد. سرویس اطلاعات تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی در دست تهیه است و به دلیل مشکلات زیرساختی تاکنون امکان ارائه آن فراهم نشده است. بر همین اساس مقرر شد گمرک حداکثر تلاش برای رفع مشکلات سرویس تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی را صورت داده و حداکثر تا یک ماه آینده مشکل ارائه اطلاعات رفع گردد.

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟