Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایثارگران و جانبازان، بعد از سال‌های جنگ تاکنون با مشکلات مختلفی به ویژه در بخش درمان و خدمات اجتماعی روبرو هستند. با اینکه سال‌ها پیش قانون خدمات جامع ایثارگران به تصویب اکثریت نمایندگان مجلس وقت رسیده بود اما این قانون هم نتوانست در عمل گره از مشکلات این قشر به طور کامل باز کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، هرساله ایام سالروز ولادت حضرت عباس (ع) و روز جانباز بهانه ای می شود تا مشکلات و مسائل ایثارگران بازخوانی شود اما تاکنون به طور شایسته مورد پیگیری جدی قرار نگرفته هرچند که در این راستا گام های خوبی هم برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر جامعه ایثارگران در کنار نگاه های حق به جانب عده ای معدود از مشکلاتی چون بالا بودن هزینه های درمانی، بیکاری فرزندان، عدم خدمات رسانی ویژه رنج می برند و در این میان ایثارگران کمتر از ۲۵ درصد ایثارگری هم مظلوم واقع شده اند و شرایط برای آنها سخت تر است.

با توجه به مشکلات متعدد جانبازان و خانواده های آنها در نظر گرفتن خدمات ویژه در حوزه های درمان، اشتغال و مسکن این عزیزان ضروری و نیازمند همت دست اندرکاران است.


 

ایثارگران  مشکلات عدیده ای دارند

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیادر گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: ایثارگران  مشکلات عدیده ای دارند و فراکسیون ایثارگری مجلس هم در این زمینه مشکلات را پیگیری می کند.

وی افزود: خودروسازان مکلف به فروش خودرو به همسر، فرزندان و والدین شهدا و جانبازان بالای ۲۵ درصد و جانبازان دارای معلولیت‌های جسمی و حرکتی با اقساط پنج ساله و کارمزد چهار درصد هستند که گام کوچکی در راستای خدمات رسانی به این عزیزان است.

حجت الاسلام حسینی کیا از افزایش کمک هزینه معیشتی رزمندگان معسر از دو میلیون و ۲۰۰ هزارتومان به سه میلیون تومان خبر داد و گفت: البته این میزان کفاف زندگی ایثارگران را نخواهد داد.

وی با بیان اینکه در راستای انتقال  پرونده شماری از ایثارگران از نیروهای مسلح به بنیاد شهید اقداماتی صورت گرفته، عنوان کرد: همچنین در راستای تمدید حکم تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر در تلاش هستیم.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت:در قانون بودجه سال آینده درصدد نهایی کردن تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگری هستیم که در مرحله گزینش هستند یا تبدیل وضعیت آنها باقی مانده است.

حجت الاسلام حسینی کیا خاطرنشان کرد: در حوزه ایثارگران هرچه بتوانیم قدم برداریم باز نمی توانیم دین خود را نسبت به آنها ادا کنیم.

وی افزود: درصدد هستیم در سنوات و قوانین بعدی از جمله در برنامه هفتم توسعه بخشی از مشکلات جامعه ایثارگران زیر ۲۵ درصد را هم حل کنیم.

 

ضرورت فراهم آوری زمینه اشتغال فرزندان ایثارگران در کرمانشاه

حجت‌الاسلام هادی عسگری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: جانبازان پا جای پای حضرت عباس گذاشتند و ایشان را در همه فضائل اعم از ایثار، شجاعت، معرفت و ولایت مداری الگوی خود قرار دادند.

وی افزود: نقش جانبازان در استقلال و حفظ تمامیت ارضی کشور و عزت، کرامت و شرافت میهن اسلامی ما قابل تحسین است.

حجت الاسلام عسگری گفت: اگر جانبازان نبودند امروز امنیت، استقلال، آسایش و تمامیت ارضی نداشتیم.

وی با بیان اینکه جانبازان الگوهای استقامت، وفاداری و ولایتمداری هستند، عنوان کرد: نقش جانبازان بی بدیل است و همان نقشی که حضرت عباس در کربلا با همراهی امام(ع) حسین داشتند آنها نیز همان نقش را در همراهی با ولایت، فداکاری در راه دین اسلام و قرآن ایفا کردند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تصریح کرد: نقش جانبازان ماندگار است و در طول تاریخ درخشان تر خواهد شد.

حجت الاسلام عسگری خاطرنشان کرد: همه آحاد جامعه اسلامی اعم از مردم و دولتمردان وظیفه دارند در مقابل این مقام شامخ تعظیم و آنها را تکریم کنند و حماسه ها، افتخار آفرینی ها، صبوری ها و فداکاری های جانبازان را فراموش نکنند و قدر بدانند.

وی افزود: ملت ایران ملتی قدرشناس است و همه قدر جانبازان را می دانند و هیچ گاه آنها را فراموش نخواهند کرد و البته تاریخ هم جانبازان را فراموش نمی‌کند.

حجت الاسلام عسگری با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم حافظ خون شهیدان و ایثار جانبازان باشیم، گفت: قطعا همه وظیفه داریم ازایثار و شهادت به عنوان دستاورد نظام جمهوری اسلامی ایران حفاظت کنیم تا بتوانیم آن را به امام زمان (عج الله) به عنوان‌ صاحب اصلی شان تحویل دهیم.

وی افزود: میانگین سنی جانبازان افزایش یافته برهمین مبنا نیازهای درمانی آنها ظهور و بروز بیشتری دارد هرچند که بیمه های پایه و تکمیلی برای آنها وجود دارد اما دایره نیازهایشان وسیع تر است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم سال آینده یک مرکز درمانی یا بیمارستان اعصاب و روان در کرمانشاه راه اندازی کنیم و در مرکز ارتز پروتز با محوریت غرب کشور به کرمانشاه و استان‌های همجوار خدماتی را ارائه دهیم.

حجت الاسلام عسگری گفت: با توجه به مشکلات اشتغال و کارآفرینی فرزندان این عزیزان باید بتوانیم ظرفیت هایی را در بخش های خصوصی و دولتی فراهم کنیم تا ماده ۲۱ قانون جامع تحقق یابد و بخشی از دغدغه جانبازان کاسته شود.

وی افزود: همه دستگاه های دولتی و کارآفرینان بخش خصوصی باید توجه ویژه ای به ایثارگران داشته باشند تا بتوانیم برای فرزندان ایثارگران که افراد تحصیل کرده و توانمندی هستند، اشتغالزایی کنیم و در بخش کارآفرینی هم مساعدت های ویژه ای داشته باشیم هرچند که سالیانه در این حوزه حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جذب می شود و مسیر خوبی پیش رو قرار دارد.

حجت الاسلام عسگری خاطرنشان کرد: در راستای تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز هم سعی می کنیم از محل منابع سفر رهبری سالیانه اقلامی تهیه کنیم.

به گزارش مرصاد، ایثارگران حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارند و شایسته نیست که پس از سالها رشادت و جان فشانی اکنون با مشکلات کنونی دست و پنجه نرم کنند.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام عسگری ۲۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسدیان پیش از ظهر سه شنبه در حالی که توسط امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد، سهراب خان رئیس منطقه یک سازمان بازرسی استان تهران و جمعی از مدیران استانی همراهی می‌شد، از دو واحد تولیدی ناحیه صنعتی «دهک» ملارد بازدید کرد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در جریان این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید، بخش‌های مختلف این دو واحد که تولید کننده صنایع غذایی و مکمل‌های دارویی و ورزشی بودند، را مورد بازدید و سرکشی قرار داد.

در جریان این بازدید مدیران عامل واحدهای تولیدی توضیحات پیرامون مراحل تولیدات و برخی مشکلات و مسائل پیش رو ارائه دادند.

در ادامه این بازدیدها و در جلسه‌ای که به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات این دو واحد تولیدی برگزار شد، موارد و خواسته‌های مطرح شده از سوی مدیران این واحدهای تولیدی پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا در قالب مصوبه‌ای همراه با قید زمان اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

کد خبر 6099230

دیگر خبرها

  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران